Bejelentkezés / Regisztráció
  • Bejelentkezés
    Bezárás
  • E-mail:
  • Jelszó:
  • Új felhasználó vagyok!

A kosaram tartalma még üres

Vásárlási feltételek


Célunk, hogy a webáruházon keresztüli vásárlás egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb legyen, mintha valamelyik üzletünkben vásárolnál. Ennek érdekében alakítottuk ki az áruház működését. A problémamentes vásárlás érdekében, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a következő tájékoztatót! A gyakran ismételt kérdéseket és rájuk a válaszokat a lap alján találod.

A vásárlás menete

 

A Webáruház használata nagyon egyszerű! A lap tetején válaszd ki, hogy férfi, női, vagy gyermek ruhát, vagy cipőt keresel! Ezek után az oldal bal oldalán navigálhatsz a terméktípusok és márkák közt a legördülő menük segítségével. Ha valami megtetszik, a képére kattintva juthatsz a termék adatlapjához. Ezen az adatlapon tudsz méretet választani (a több színben rendelhető modellek esetében minden szín külön termékként szerepel). Ha nincs méretválasztási lehetőség, vagy csak nagyon kevés méretet látsz, az azt jelenti, hogy a többi méret már elfogyott, ezekből külön kérésre sem tudunk szállítani! Néhány cipő esetében nincs feltüntetve az európai méretezés. Ezeknél az adatlapon található mérettáblázat gomb nyújthat segítséget.
Ha kiválasztottad a neked megfelelő méretet, a kosárba gomb segítségével tudod virtuális kosaradba helyezni a terméket. Ez után lehetőséged van további tételeket kiválasztani, a számukat módosítani, vagy kivenni a kosárból árukat. Egy megrendelés alkalmával legfeljebb 6 terméket rendelhetsz!
Ha mindent kiválogattál, amit meg szeretnél rendelni, a kosárból mehetsz tovább a pénztár felé. Ha van felhasználható kuponkódod, még a megrendelés előtt be kell írnod a megfelelő mezőbe! A pénztárban csak követned kell a lépéseket, és máris feladhatod megrendelésed!


A megrendeléseket a weboldal saját adminisztrációs rendszerében nyilvántartja az utánkövetés érdekében. 

A termékek mellett feltüntetett ár a termékek vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. 

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk Neked. Azonban ez nem jelenti, hogy a megrendelt termékeket biztosan szállítani tudjuk. Főként leértékelt, kifutó termékeknél előfordulhat, hogy nem tudjuk a kiválasztott árut szállítani (például mert annak hiányossága, vagy sérülés miatt nem értékesíthető a Webáruházban). Ez esetben e-mailen, vagy sms-ben néhány napon belül értesítünk.
A kiszállítást a Cargus futárszolgálat végzi, 3-10 munkanapon belül (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat). A futár hétköznap, munkaidőben fog felkeresni, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adj meg (akár munkahelyed), ahol ez időben el tud érni, illetve hogy lehetőleg mobil telefonszámod add meg, hogy biztosan fel tudjunk hívni probléma esetén!
A szállítási költség 200 lej értékhatárig az ország egész területére egységesesen bruttó 200 let. Ha azonban a megrendelt termék(ek) értéke eléri a 199,5 lejt, ezt a költséget mi fizetjük! 

A csomag lezárt dobozban érkezik, az árat és az esetleges szállítási költséget a futárnak készpénzben kell kifizetned. Abban az esetben, ha a csomagoláson külsérelmi nyomokat tapasztalsz, mindenképp a futár jelenlétében nyisd fel azt, és ellenőrizd a termék(ek) sértetlenségét! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:
* Kártyaszám: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
* Lejárati dátum: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
* Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!

Javasoljuk, hogy a gördülékenyebb vásárlás érdekében legyen kéznél bankkártyád!

Az alábbi kártyákat fogadjuk el webáruházunkban:
* Visa (dombornyomott)
* MasterCard (dombornyomott)
* Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően - ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljo a kártyáját kibocsátó bankhoz!


Termékek visszaszállítása, a vásárlástól való elállás

 

Az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően ha az átvett termékkel bármi probléma van – például nem megfelelő a méret, vagy egyszerűen nem tetszik –, de még nem volt használva, a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül jogod van elállni a vásárlástól, és – saját költségedre – visszaküldheted azt nekünk. Elállási szándékod kérjük, a kapcsolatnál megadott elérhetőségen jelezd felénk!
Elállás esetén a visszaszállítás költségén kívül semmi más költség nem terhel, de a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítését követelhetjük. A vételárat legfeljebb 30 napon belül banki átutalással visszafizetjük. Felhívjuk figyelmed, hogy csak abban az esetben fizetjük vissza a teljes vételárat, ha a terméket és annak minden tartozékát hiánytalanul és sértetlenül küldöd vissza, beleértve a tájékoztató füzeteket, a cipősdobozt stb. Ezek hiányában a termék értékcsökkentnek minősül! A cipősoboz nem használható postai csomagolóanyagként, ilyen esetekben a sérülésért 40 lej értékcsökkenést számítunk fel.

 

Megtekintett kategóriák

Ön még nem nézett meg kategóriát

Megtekintett termékek

Ön még nem nézett meg terméket

Design: Refero Group